Ik ben Carla Koehler en werk sinds 2007 als spel- en dramatherapeut met kinderen en jongeren in mijn praktijk aan huis. Door omstandigheden raakte ik in het voorjaar van 2013 mijn werkruimte kwijt en ben ik op zoek gegaan naar een alternatief bij mij in de buurt en zo kwam ik terecht bij de Lichtmakers. Een warme club mensen die me met open armen ontvingen, met hart voor een liefdevolle, eerlijke en sociale samenleving en voor de natuur en het milieu. Ik voelde me snel thuis bij deze enthousiaste groep mensen en werd lid van de coöperatie !

 

Een van de voordelen van het lidmaatschap is dat je als lid ook gebruik kan maken van de werkruimtes in het pand. Mijn werk met kinderen kan ik nu gelukkig voortzetten in de prachtige bovenruimte van het pand, dat nu is omgetoverd tot een uitnodigende dramaruimte c.q. filmruimte.

 

Daarnaast geniet ik van de voordelen van het spirituele aanbod op de donderdagavonden, de gezelligheid, het soms samen eten en het samen dragen van de waarden waar we voor staan. Op de eerste vrijdagavond van de maand verzorg ik samen met enkele anderen het theatercafé.

 

Ik kan een lidmaatschap d.m.v. een maandelijkse contributie van harte aanbevelen ! Maar ook zonder lidmaatschap is iedereen welkom tijdens het aanbod van de verschillende activiteiten en workshops. En is het mogelijk de Lichtmakers een hart onder de riem te steken door een donatie te doen.