Ik ben Esther Hoffmann,

 

 

energetisch therapeut/healer en New Paradigm Multi Dimensional Transformation Teacher, een hele mond vol voor “begeleiding bij het verwezenlijken van het Eenheidsbewustzijn”. Het Eenheidsbewustzijn staat voor volledig heel zijn en meester of manager worden over het leven dat je wilt creëren. Door voor overtuigingen te kiezen die je in staat stellen om te ontdekken wat je hartewensen zijn en die te vervullen, zul je je plek in de maatschappij volwaardig kunnen innemen. Ieders plek levert een bijdrage aan het evolutieproces van de mensheid. Heb je je ware plek al gevonden?

 

Vanuit het Lichtpunt van de Lichtmakers bied ik met groot plezier consulten, workshops en transformatieve meditatie-avonden aan om iedereen te kunnen ondersteunen bij de volgende stap van zijn of haar ontplooiïngsproces. Met onze individuele ontwikkeling beïnvloeden we namelijk ook het collectieve proces naar een New Paradigm, de grotere droom die we allen in ons hart dragen. Voor dit werk heb ik een onderneming genaamd Spiritueel Centrum Sophia’s Light die in samenwerking met Sarin Lee gemanifesteerd wordt vanuit het Lichtpunt aan de Hereweg 9 te Groningen. Ter ondersteuning is de website www.sophiaslight.nl gecreëerd. Wat betreft mijn werk en uniekheid passen de Lichtmakers daar prachtig bij.

 

Met een aantal andere Lichtmakers organiseren we op de donderdagavond het Spiritueel Café waar ik maandelijkse de nieuwsbrieven voor schrijf. Verder draag ik mijn steentje bij aan de visie, organisatie en uitvoering van de Coöperatieve Vereniging De Lichtmakers. Vanuit de universele manifestatiekrachten van dromen, bezinnen, denken en uitvoeren wil ik de coöperatie ondersteunen in hun doelstelling.

 

In Licht en Liefde,

 

Esther.